Administrativa produkter

Våre innovative produkter bidrar til et forenklet, mer tidseffektivt og renere miljø på arbeidsplassen din.

Vår visjon er å skape en effektiv og sunn arbeidsplass for våre kunder og deres ansatte ved å tilby smarte administrative verktøy.

Vi har mange varianter av merking, mapper og sorteringsprodukter. Smarte huskelapper på rull eller i bokform og penner av høy kvalitet. Effektive og miljøvennlige produkter for rengjøring og vedlikehold av skjermer, datamaskiner, whiteboard og smartboard.

Penner

En penn er veldig personlig. Hos oss finner du kvalitetspenner, alt fra arkivsikkre rullkuler til ergonomiske blekkpenner, highlighter og blyanter, reklamepenner og eksklusive prestisjepenner.

Rot i systemet, eller system i rotet?  


Vi har mange varianter av mapper og sorteringsprodukter for alle typer behov. Alt utviklet i henhold til våre høye kvalitetskrav og med unike funksjoner.

Memo


I iøynefallende og smarte huskelapp på rull eller i bokform. Med egen logo blir det et perfekt reklameprodukt for kundene dine.

Rent og pent


En ren arbeidsplass bidrar til mindre smitterisiko og et friskere arbeidsmiljø. Vi tilbyr rengjøring for tastaturer og skjermer av alle slag.

Merking

Vi har et stort utvalg av praktiske informasjonstavler og lommer, både selvklebende og statiske varianter. 

Whiteboard produkter

Rengjør og vedlikehold alle Whitebord og Smartboard med effektive og miljøvennlige produkter.

Hold orden

I bilen, på skjermen eller glassdøren, du velger hvor du fester Grip Clip. Den er enkel å flytte og etterlater ikke limrester.

Planlegging

Månedlig eller ukentlig planlegging på statiske whiteboard som kan festes overalt.

Wall Display


Flott og enkel løsning for informasjon ved innganger, konferanserom eller kontorlokaler. Tilgjengelige størrelser: A4, A5

Info-Pocket


En serie med selvklebende informasjonslommer som beskytter papiret, men som fremdeles er enkle å bytte ut.

Info-board kit


Portable Whiteboards med tilhørende blyanter, viskelær og Grip-clips. Perfekt for lunsj- eller lærerrommet. Alt i en boks.

Vi vil at du skal ha det beste

Produktsortimentet vårt utvikler seg kontinuerlig. Vi legger stor vekt på et kvalitativt og miljøvennlig sortiment innen kontorprodukter.

Fri frakt

Vi tilbyr alle kunder gratis frakt. Hvis dere vil så kommer vi ut til arbeidsplassene deres, pakker ut de nye produktene deres og resirkulerer emballasjen. Vi har gratis produktopplæring, så de ansatte føler seg trygge i hvordan de bruker de nye produkter deres.

Byttegaranti 

Har behovene endret seg slik at dere ikke lenger har bruk for en av produktene våres? Forutsatt at vi fremdeles har produktet i vårt sortiment, kan du erstatte produktet gratis med noe annet du har mer bruk for.