Produkter

Desinfeksjon, grovrengjøring og luktforbedring er hjørnesteinene i produktporteføljen vår. Vi tilbyr ganske enkelt innovative produkter med det lille ekstra. Effektive, hud- og miljøvennlige produkter.

Produktene våre er designet med tanke på at de skal være lett tilgjengelige på personalrommet, i resepsjonen eller hvis du foretrekker å ha dem i lommen, hanskerommet eller vesken.

Desinfeksjon/hygiene


Vi er enige med helsemyndighetene om at god håndhygiene er den viktigste måten å hindre smittespredning innen helse og omsorg. Det er derfor vi tilbyr desinfeksjon med og uten alkohol i både små og store størrelser slik at den passer ulike behov.

Produkter som skal brukes i nærheten av mat


Vi tilbyr en serie næringsmiddelgodkjente rengjøringsprodukter som er spesielt fremstilt for bruk innenfor HACCP. Produktene er uten parfyme og alkohol, og passer godt i sensitive miljøer. De er veldig populære i dagligvarebutikker, restaurantkjøkken, salatbarer, delikatesseforretninger m.m.

Spesial- og grovrengjøring


Spesialproduktene våre er ekstremt effektive mot olje, sot, maling, lim, blekk, fett, asfalt og tjære. De fungerer på det meste som må holdes rent – både deg og omgivelsene dine. Det unike med produktene våre er at majoriteten i tillegg er skånsomme og mykgjørende ved bruk.

Luktforbedring


Odour-serien vår tar bort dårlig lukt for godt. Produktene fjerner blant annet svette-, urin- og røyklukt. Vanlige bruksområder er oppfriskning av avløp, illeluktende arbeidssko og røyklukt på hotellrom. Produktene er miljøvennlige og biologisk nedbrytbare.

Vi vil at du skal ha det beste

Produktutvalget vårt utvides stadig, og vi legger stor vekt på å ha et sortiment av høy kvalitet og miljøvennlighet innen hånddesinfeksjon, overflatehygiene, grovrengjøring og luftforbedring.

Gratis frakt

Vi tilbyr alle kunder gratis frakt. Vi hjelper gjerne med å pakke ut de nye produktene dine og kildesorterer tomemballasjen. Vi tilbyr også kostnadsfri demonstrasjon av produktene hos dere slik at personalet ditt skal kjenne seg trygge på bruken av de nye produktene fra Pure Comfort.

Byttegaranti

Har behovene endret seg slik at dere ikke lenger har bruk for enkelte av produktene våre? Under forutsetning av at vi fortsatt har produktene i utvalget vårt, kan dere kostnadsfritt bytte inn produktene mot noe annet dere trenger.