Jobb hos oss

Alle medarbeidere er viktige for selskapets suksess. Det er deres innsats, både individuelt og i grupper, som leder til effektivitet, utvikling og høy kvalitet. Vi er alltid på utkikk etter flere dedikerte medarbeidere som ønsker å utvikle seg innen salg og karriere.

Slik er det å jobbe hos Pure Comfort

Du vil selge attraktive og konkurransedyktige produkter til bedriftskunder. Som distriktsselger er du ansvarlig for hele salgsprosessen fra første telefonsamtale til møte, closing og oppfølging.. Du vil til enhver tid få god støtte i arbeidet fra en av våre salgscoacher.

Om deg
Du er ambisiøs, liker å konkurrere og vet hva som kreves for å nå målene du har satt deg. Du er disiplinert og kan jobbe selvstendig. Vi ser for oss at du har et par års arbeidserfaring. Du trenger imidlertid ikke å ha jobbet med salg tidligere. Det er viktigere å ha en sjarmerende personlighet med et glimt i øyet. Stillingen krever at du har førerkort, og i starten trenger du også tilgang til egen bil.

Vi tilbyr
Vi tar godt til vare på personalet vårt og mener at hardt arbeid skal belønnes med god lønn. Som medarbeider hos oss får du grundig og fortløpende salgsopplæring og sjansen til å utvikle deg i en raskt voksende bedrift. Vi har gode karrieremuligheter for rett person.

Send din CV til
jobb@jlcomfortgroup.se