Om oss

Vi tror på møtet mellom mennesker. Det er viktig for oss alltid å ha personlig og nær kontakt med kundene våre. Vi besøker dem, utfører behovsanalyser og demonstrerer produktene i kundenes eget arbeidsmiljø.

Tilpasning til Covid-19
Hvis du ikke har mulighet til å møte oss på et fysisk møte, arrangerer vi gjerne et digitalt møte via Teams.
Du får muligheten til å fortelle om virksomheten din, og vi kan presentere oss selv og selskapet og vise frem våre produkter.
Hvis du trenger vareprøver som vi skal snakke om på møtet, kan vi ordne det også.

Bare én kontaktperson og direkte kontakt med selgeren.

Mulighet til å se og prøve produktene før kjøp.

Byttegaranti og rask, kostnadsfri levering.

Gratis servicebesøk ved behov.

Våre grunnverdier


Verdiene våre er fellesskap, glede og engasjement. Målet er at dette verdigrunnlaget skal gjenspeiles i hele virksomheten, i alt fra produktutvikling til gjenkjøp.

  • Effektive produkter av høy kvalitet
  • Langsiktige kunderelasjoner
  • Hyggelige møter
  • Profesjonelle selgere
  • Rask levering
  • Trivsel hos personale
  • Et sunt arbeidsmiljø
  • Miljøbevissthet

Varemerket vårt og de høye kvalitetskravene garanterer pålitelige produkter med unike funksjoner. Derfor utvikler vi de fleste av produktene våre selv etter kundenes ønsker. Selskapet har som mål å arbeide kreativt og hele tiden utvikle nye produkter med best mulig funksjonalitet og kvalitet.

Miljø og kvalitet


For oss er miljøbevissthet en selvfølge og en viktig prioritering.

Målet er å ha et så bredt spekter av miljøvennlige produkter som mulig, uten å gi avkall på de høye kvalitetskravene våre. Derfor jobber vi hardt for å fase ut miljøfarlig drivgass og andre stoffer som påvirker miljøet negativt.

Gjennom resirkuleringsprogrammet vårt tilbyr vi å ta tilbake tomemballasjen som vi deretter kildesorterer på beste måte.

Varemerket vårt står for et pålitelig og bærekraftig utvalg av produkter med unike funksjoner og høy kvalitet.

Produktene går alltid gjennom en grundig kvalitetskontroll, og de fleste utvikles etter kundenes ønsker.

Vi vil at du skal ha det beste

Produktutvalget vårt utvides stadig, og vi legger stor vekt på å ha et sortiment av høy kvalitet og miljøvennlighet innen hånddesinfeksjon, overflatehygiene, grovrengjøring og luftforbedring.

Gratis frakt

Vi tilbyr alle kunder gratis frakt. Vi hjelper gjerne med å pakke ut de nye produktene dine og kildesorterer tomemballasjen. Vi tilbyr også kostnadsfri demonstrasjon av produktene hos dere slik at personalet ditt skal kjenne seg trygge på bruken av de nye produktene fra Pure Comfort.

Byttegaranti

Har behovene endret seg slik at dere ikke lenger har bruk for enkelte av produktene våre? Under forutsetning av at vi fortsatt har produktene i utvalget vårt, kan dere kostnadsfritt bytte inn produktene mot noe annet dere trenger.