Produkter

Desinfeksjon, grovrengjøring og luktforbedring er hjørnesteinene i produktporteføljen vår. Vi tilbyr ganske enkelt innovative produkter med det lille ekstra. Effektive, hud- og miljøvennlige produkter.

Produktene våre er designet med tanke på at de skal være lett tilgjengelige på personalrommet, i resepsjonen eller hvis du foretrekker å ha dem i lommen, hanskerommet eller vesken.

Desinfeksjon/hygiene


Vi er enige med helsemyndighetene i at god håndhygiene er den aller viktigste måten å hindre smittespredning på innen helse og omsorg. Det er derfor vi tilbyr desinfeksjon med og uten alkohol i både små og store størrelser tilpasset forskjellige behov.

Luktforbedring


Odour-serien vår tar bort dårlig lukt for godt. Produktene fjerner blant annet svette-, urin- og røyklukt. Vanlige bruksområder er oppfriskning av avløp, illeluktende arbeidssko og røyklukt på hotellrom. Produktene er miljøvennlige og biologisk nedbrytbare.

 

Spesial- og grovrengjøring


Spesialproduktene våre er ekstremt effektive mot olje, sot, maling, lim, blekk, fett, asfalt og tjære. De fungerer på det meste som kan skitne til deg eller omgivelsene dine. Det unike med produktene våre er at de fleste også er skånsomme og mykgjørende ved bruk.

Produkter som skal brukes i nærheten av mat


Vi tilbyr en serie næringsmiddeltilpassede rengjøringsprodukter som er spesielt utviklet for bruk innenfor HACCP. Produktene er uten parfyme og alkohol, og passer godt i sensitive miljøer. De er veldig populære i dagligvarebutikker, restaurantkjøkken, salatbarer, delikatesseforretninger m.m.